Jouw ervaringen zijn
waardevol

quote-filled

Ik heb bij Wendy een supervisie traject gevolgd van 13 bijeenkomsten. Wat ik fijn vond aan de stijl van Wendy is dat zij heel goed kan inspelen op de persoonlijke krachten en snel de valkuilen signaleert. Daarnaast blijft zij ook reflecteren op haar eigen rol als supervisor. Dit vindt ik belangrijk voor elke supervisor, therapeut of coach. Ik ben iemand die al sterk reflecteert en actief zoekt naar wat beter kan in mijn eigen handelen. Dit betekent dat ik al wel een stuk op weg was en Wendy volgde hierin heel goed mijn tempo. Ze kan kritisch blijven op een hoog tempo en ook lukt het Wendy om te vertragen waar nodig. Door de supervisie van Wendy ben ik anders gaan kijken naar mezelf en de situatie die ik op werk tegenkom.

Tijdens een traject bij Wendy zal je een hoge betrokkenheid voelen, een oprecht belang in jouw ontwikkeling. Dit staat centraal bij haar. Heel snel heb ik de veiligheid gevoeld bij haar om me te kunnen open te stellen en kwetsbaar te zijn. Wendy kan goed inschatten wanneer zij ook kwetsbaarheid moet laten zien om de betrouwbaarheid te waarborgen. Al met al was dit een zeer succesvol traject voor mezelf, ik raad iedereen aan die met mensen werkt of zichzelf wilt ontwikkelen in hun werk om supervisie aan te gaan. Bij Wendy zit je op de goeie plek.

- J.M. (Wijkcoach) Supervisie

quote-filled

Wendy wist heel goed aan te sluiten bij mijn dochters door haar open, rustige en ook enthousiaste manier van contact maken. Hierdoor kon ik samen met hen werken aan onze doelen.

- Sylvia (moeder) Psychomotorische systeemtherapie

quote-filled

Er werd zorgvuldig omgegaan met mijn ervaringen en inbreng, onder andere door de sessie steeds daarop af te stemmen. Er werd goed uitgelegd wat ik moest doen en waarom. En ik vond het ook nog best leuk ;-)

- B. Psychomotorische therapie


quote-filled

Met Wendy gekoppeld door een opdrachtgever voor een teamcoachingstraject. Het bleek een vruchtbare en soepele samenwerking: Wendy is iemand die goed luistert en doorvraagt naar wat de bedoeling is en dan snel goede ideeën heeft voor de uitvoering. Tijdens de uitvoering sluit ze heel goed aan bij wat de groep vraagt: luisteren als het nodig is, rustig bijsturen en waar nodig het programma aanpassen aan kansen die zich voordoen. Ze verstaat duidelijk haar vak en weet mensen makkelijk mee te krijgen zodat ze bijna spelenderwijs echt stappen verder zetten in inzicht en ontwikkeling. Wat mij betreft een samenwerking die smaakt naar meer.

- Paut Kromkamp (vraagkracht)

quote-filled

In drie teammiddagen heeft Wendy ons, team van Iriszorg, meer zicht gegeven op onze onderlinge samenwerking en dynamiek binnen het team.

De positieve insteek, die bij Wendy vooropstaat, vonden wij erg prettig. Ze benadrukt om niet alleen te kijken naar dingen die niet goed gaan, onze natuurlijke neiging, maar vooral ook te kijken naar wat wel goed gaat, waar dat te maken heeft en hoe we dit verder kunnen uitbouwen. Wendy inventariseert wat je als team wil, maakt daar een plan op, maar kan daar ook goed van afwijken als de situatie een andere insteek vraagt. Ze heeft een heel arsenaal aan oefeningen en inzichten paraat, waar wij veel wijzer van zijn geworden.

Zo moesten we verschillende fysieke spelopdrachten uitvoeren waarbij we elkaar nodig hadden om tot een goed eindresultaat te komen. In de nabespreking werd dan gekeken wat ons was opgevallen aan de groep en aan onszelf. Er werd bijvoorbeeld gevraagd of je tevreden was over je rol, of je die bewust innam, of min of meer opgedrongen kreeg en wat je daar dan van vond. Ook werd de link gelegd met de rol die je in het team inneemt, ben je daar tevreden over of zou je weleens ander gedrag willen uitproberen en zie je jezelf dat doen.

In kleine groepen hebben we gewerkt met het geven van feedback aan elkaar, met daarna de vraag: doen we dit ook voldoende op de werkvloer en hoe doen we dat op een positieve manier.

Wendy laat zien hoe je met elkaar een veilig leerklimaat kan maken door dit zelf voor te doen: ze is to the point, kan haar vinger op de zere plek leggen, en let er daarbij op dat iedereen zijn zegje kan doen en gehoord wordt. Tot slot hebben we aan het eind van elke middag voor onszelf aanbevelingen geformuleerd die zullen leiden tot een nog betere samenwerking. Deze training heeft ons opgeleverd dat we daar veel vertrouwen in hebben gekregen!

- 2 Medewerkers Iriszorg Coaching