Psychomotorische systeemtherapie

Psychomotorische systeemtherapie is op een systeem gericht. Dit is meestal een gezin, maar kan ook een relatie zijn. De therapie is dan vooral op de onderlinge relaties gericht. Hoe ga je met elkaar om? Wat komt ieder daarin tegen? Er worden oefeningen aangeboden waarin je met elkaar gaat oefenen met ander gedrag naar elkaar, zodat het patroon waar jullie last van hebben doorbroken wordt. Je doet nieuwe, prettige ervaringen met elkaar op waar je thuis mee verder oefent. Een volgende keer komen we daar dan op terug.

Meer verbinding met elkaar

Binnen PMsT biedt ik een gezin of relatie de mogelijkheid op een positieve, oplossingsgerichte manier te werken aan meer verbinding met elkaar. In het intakegesprek zullen we bespreken waar jullie tegenaan lopen, vervolgens gaan jullie meteen oefenen het anders te doen samen.

meer-verbinding

pmt

Wanneer PMsT?

dot Jullie willen jullie onderlinge contact beteren

dot Jullie willen een negatieve spiraal doorbreken

dot Jullie willen meer vertrouwen in/ op elkaar

dot Jullie willen als ouders jullie kind helpen en willen hier hulp bij

Staat jouw wens er niet tussen? Neemt dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.Maak kennis met Sense

Ben je benieuwd wat Sense voor jou kan betekenen of wil je meer informatie over therapie? Neem gerust contact met ons op. Dit kan zowel via de telefoon als via het contactformulier.

blue-envelop-icon info@sense-pmt.nl

blue-mobile-icon 06 - 28 38 00 70


Er werd zorgvuldig omgegaan met mijn ervaringen en inbreng, onder andere door de sessie steeds daarop af te stemmen. Er werd goed uitgelegd wat ik moest doen en waarom. En ik vond het ook nog best leuk ;-)

- B